Homestudios

Begeleiding door Homestudios

Begeleiding op weg naar je nieuwe thuis
Als je al wel eens een nieuwbouwwoning hebt gekocht, weet je het als geen ander; onderweg naar een nieuw thuis valt er heel wat te kiezen. Gelukkig sta je er niet alleen voor: Homestudios by BAM begeleidt je bij elke stap. Met alle informatie en inspiratie die je nodig hebt, met handige online middelen, de juiste specialisten en een inspirerend experience center.

Mijn Homestudios
Alle kopersopties (oftewel manieren waarmee je van je nieuwe huis een persoonlijk thuis kunt maken) van jouw favoriete bouwnummers ontdek je op Mijn Homestudios voor Nieuw Meerzicht: https://homestudios.nl/nieuwmeerzicht/open/home Van extra lichtpunten tot grotere opties zoals een uitbouw, het samenvoegen van slaapkamers of een keuken die volledig voldoet aan al je wensen; op Mijn Homestudios krijg je snel inzicht in alle mogelijkheden en bijbehorende kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Hieronder vind je alvast de prijzen van de uitbouw- en dakkapelopties.

Ruwbouwopties incl. aanpassing installatie  
Uitbouw achtergevel 2,4 meter (type C) € 30.292,50
Uitbouw achtergevel 1,2 meter (type D & N) € 22.942,50
Uitbouw achtergevel 2,4 meter (type E, hoofdbeuk) € 29.242,50
Uitbouw achtergevel 1,2 meter (type M) € 20.475,00
Uitbouw achtergevel 1,2 meter (type V) € 25.725,00
Dakkapel achterzijde (type C, D, N & V) €   9.292,50

Je eigen woonadviseur
Nadat je het koopcontract hebt getekend, neemt de woonadviseur contact met je op. Je krijgt toegang tot een uitgebreide online omgeving voor kopers én je ontvangt een uitnodiging voor je bezoek aan het Homestudios experience center.

Inspiratie en creatie

Tijdens dat bezoek aan het Homestudios experience center helpen de woonadviseur en een keukenspecialist je bij het maken van keuzes uit alle de beschikbare mogelijkheden voor je woning. Met de juiste expert op het juiste moment, krijg je de beste hulp die er is. Het gaat tenslotte om je nieuwe thuis! De keuzes die je maakt, komen écht tot leven In het Homestudios experience center. Een Kennisstudio vol informatie, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen, een Kookstudio en een Creatiestudio waar je keuzes maakt voor je nieuwe thuis.

Je merkt het; Homestudios is er speciaal om jou en andere toekomstige bewoners te informeren, inspireren en begeleiden onderweg naar een nieuw thuis. We gaan het leuk maken; vanaf het oriënteren op een nieuwe woning tot en met het moment dat je een trotse nieuwe woningbezitter bent. Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: “Kijk, dit is mijn thuis!”