We hebben goed nieuws: aanstaande vrijdag 1 november 2019 om 12:00 uur gaan wij in verkoop met de eerste woningen (fase 1A) van Nieuw Meerzicht te Lisse. Vrijdag gaan de woningtypen C (rijwoning), D (rijwoning), E (twee-onder-een-kapwoning), N (rijwoning) en type V (vrijstaand) online in verkoop. Dit houdt in dat je vanaf start verkoop de verkoopstukken op de website kunt inzien. Vervolgens kun je je online inschrijven via het formulier voor de woning(en) van jouw voorkeur.

Indien je het gehele formulier hebt ingevuld en ondertekend doe je automatisch mee aan de toewijzing. Na digitale ondertekening van het inschrijfformulier ontvang je een ontvangstbevestiging met jouw inschrijving.
De woningen worden toegewezen onder alle kandidaten die zich volledig hebben ingeschreven vóór 11 november 2019 om 12:00 uur.
Alle correcte inschrijvingen worden gelijk behandeld en dus niet op volgorde van binnenkomst. Heb je vragen over (een van) de woningen? Neem contact op met de makelaar.

Van der Meer Makelaars & Taxateurs
0252-430900
lisse@vandermeermakelaars.nl
 

Starters- en seniorenwoningen binnenkort in verkoop
 
Binnenkort gaan ook type P (de beneden- en de bovenwoningen) en type M (rijwoningen) in verkoop. Voor deze woningen gelden aanvullende eisen. Inschrijvers uit de Gemeente Lisse hebben voorrang op deze woningen. Voordat er een definitieve toewijzing plaatsvindt aan deze personen wordt de inschrijving getoetst door de gemeente. De inschrijver moet woonachtig zijn in de gemeente en ingeschreven staan in de administratie van de gemeente (GBA).

Er geldt daarnaast een maximum (gezamenlijke) inkomensgrens voor deze woningen.

  • Voor type P geldt een maximaal gezamenlijk bruto jaarinkomen van € 52.500,-
  • Voor type M geldt een maximaal gezamenlijk bruto jaarinkomen van € 62.500,-