Veelgestelde vragen

Vragen over de woningen

Welke woningtypes komen er in het project?

Het plan bestaat uit totaal 60 woningen met diverse rijwoningen, beneden/boven woningen, geschakelde woningen, twee-onder-één kapwoningen, vrijstaande woningen en dijk- en kadewoningen.

Totaal komen er:

  • – 6 benedenwoningen met tuin. Deze woningen zijn bestemd voor senioren of minder validen. Deze woningen zijn 9,60 m. breed.
  • – 12 bovenwoningen voor starters met balkon. Op de eerste verdieping is de woonkamer met keuken en balkon en op de 2e verdieping een slaapkamer en een badkamer. De breedte van deze woning is 4,80 m.
  • – 7 rijwoningen met 2 slaapkamers op de eerste verdieping en een bergzolder. De woning is 4,80 meter breed.
  • – 6 rijwoningen met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een bergzolder op de 2de verdieping met een breedte van 5,40 meter en 5,70 meter.
  • – 28 twee-onder-een kapwoningen, dijk- en kadewoningen.
  • – 1 vrijstaande woning
Zijn er starterswoningen in het plan?

Ja, er komen 12 starterswoningen.

Wanneer start de bouw?

Naar verwachting start de bouw eind 2019/ begin 2020.

Wanneer is de oplevering?

Naar verwachting start de bouw eind 2019/begin 2020. De eerste woningen zullen begin 2021 opgeleverd worden. Dit is onder voorbehoud.

 

Wat is het woonoppervlakte van de woningen?

Het woonoppervlakte varieert per woning tussen de circa 75m² en circa 175m².

Hebben de woningen een tuin? Wat is de zonligging?

Ja, de woningen hebben een tuin. De zonligging verschilt per woningen. Op de situatietekening is de ligging van de tuin en de zonligging te vinden.

Worden de woningen gasloos opgeleverd?

Ja, alle woningen worden gasloos opgeleverd en krijgen een warmtepomp.

Zit er standaard een badkamer in de woningen?

Ja, in alle woningen zit een badkamer. Met de aannemer kan je meerwerkopties bespreken.

Zit er standaard een keuken in de woningen?

Nee, de keuken zit niet standaard inbegrepen bij de woning. Wij hebben Bruynzeel Keukens gevraagd voor de verschillende woningtypes een projectaanbieding te maken. Hierdoor is er voor elk woningtype een scherpe aanbieding die je in jouw financieringsaanvraag mee kan nemen.

 

Bestaat de mogelijkheid om de woningen op een andere locatie te bekijken waar ze reeds gerealiseerd zijn?

Binnen dit plan werken wij niet met de standaard collectiewoningen van BAM Wonen. Een aantal van de woningen is hier wel op geïnspireerd, maar deze worden door de architect aangepast aan de specifieke en karakteristieke uitstraling van Nieuw Meerzicht en haar omgeving. Daarnaast ontwikkelen we woningen die niet op de BAM-collectie zijn geïnspireerd. Een voorbeeld daarvan zijn de Beneden-Boven-woningen voor senioren en starters, maar ook de kadewoningen zullen een eigen signatuur krijgen dat mooi past binnen de bestaande omgeving.

Hebben de beneden / boven woningen een berging?

Ja, alle woningen krijgen een buitenberging. Deze zijn nu nog niet ingetekend op de kavelkaart.

Vragen over de verkoop

Wanneer gaat het project in verkoop?

Het project Nieuw Meerzicht zal naar verwachting rond de zomer in verkoop gaan.

Wat kunnen wij verwachten van de verkoopmanifestatie?

Tijdens de verkoopmanifestatie, waarvan de datum nog bepaald zal worden, zijn de ontwikkelaar Timpaan, samen met BAM Wonen en de makelaar aanwezig. Tijdens de verkoopmanifestatie ontvang je informatie over het plan en kan je de brochure en prijslijst ophalen. Tijdens de manifestatie kan je vooral al jouw vragen stellen.

Als je in aanmerking wilt komen voor een woning dan is het belangrijk dat je vooraf op de website je aanmeldt als belangstellende. Je hebt dan een persoonlijk account en met dit persoonlijke account kan je vanaf de start verkoop je inschrijven voor één of meerdere woningen in het project.

Je kan je nu al wel aanmelden als belangstellende voor het project zodat je op de hoogte wordt gehouden van het laatste nieuws.

Komen er ook huurwoningen in het project?

Vooralsnog komen er geen huurwoningen in het project. Op dit moment zijn wij aan het onderzoeken of een deel van de woningen in de huur aangeboden kan worden.

Wanneer worden de prijzen bekendgemaakt?

De prijzen worden bij start verkoop bekendgemaakt. Vooraf zullen wij prijsindicaties communiceren.

 

Hoe schrijf ik mij in?

Als je in aanmerking wilt komen voor een woning dan is het belangrijk dat je vooraf op de website je aanmeldt als belangstellende. Je hebt dan een persoonlijk account en met dit persoonlijke account kan je vanaf de start verkoop je inschrijven voor één of meerdere woningen in het project.