Veelgestelde vragen

Vragen over de woningen

Welke woningtypes komen er in het project?

Het plan bestaat uit totaal 60 woningen met diverse rijwoningen, beneden/boven woningen, geschakelde woningen, twee-onder-één kapwoningen, vrijstaande woningen en dijk- en kadewoningen.

Totaal komen er:

  • – 6 benedenwoningen met tuin. Deze woningen zijn bestemd voor senioren of minder validen. Deze woningen zijn 9,60 m. breed.
  • – 12 bovenwoningen voor starters met balkon. Op de eerste verdieping is de woonkamer met keuken en balkon en op de 2e verdieping een slaapkamer en een badkamer. De breedte van deze woning is 4,80 m.
  • – 7 rijwoningen met 2 slaapkamers op de eerste verdieping en een zolder. De woning is 4,80 meter breed. De woning krijgt een vaste trap naar de zolder.
  • – 6 rijwoningen met 3 slaapkamers op de eerste verdieping met een vaste trap loop je naar de ruime zolder op de 2de verdieping met een breedte van 5,40 meter en 5,70 meter.
  • 7 geschakelde twee-onder-een kapwoningen met een L-vormige woonkamer/ keuken en een woonoppervlakte van 159m2, verdeeld over 3 verdiepingen
  • 12 twee-onder-een kapwoningen, met een L-vormige woonkamer/ keuken en een woonoppervlakte van 159m2, verdeeld over 3 verdiepingen, met parkeren op eigen terrein en een riante zuid-tuin aan het water.
  • 5 statige dijkwoningen met een verhoogde plafond op ca. 3,3mtr. De met  woonoppervlakten van 160m2 van de 3-laagse woning tot ca. 200m2, parkeren op eigen terrein. De woningen staan aan de dijk en hebben een prachtig uitzicht op de Ringvaart.
  • 4 riante kadewoningen van maar liefst 161 m2, parkeren op eigen terrein en een tuin aan de Ringvaart.
  • 1 vrijstaande woning met een en-suite indeling op de begane grond, een eigen garage en parkeren op eigen terrein. De woning heeft een riante badkamer, 4 slaapkamers, en een zolderkamer.
Zijn er starterswoningen in het plan?

Ja, er komen 12 starterswoningen.

Wanneer start de bouw?

Naar verwachting is de start van de bouw begin 2020.

Wanneer is de oplevering?

De eerste woningen zullen begin 2021 opgeleverd worden. Dit is onder voorbehoud.

 

Wat is het woonoppervlakte van de woningen?

Het woonoppervlakte varieert per woning tussen de circa 75m² en circa 200m².

Hebben de woningen een tuin? Wat is de zonligging?

Ja, de woningen hebben een tuin. De zonligging verschilt per woningen. Op de situatietekening is de ligging van de tuin en de zonligging te vinden.

Worden de woningen gasloos opgeleverd?

Ja, alle woningen worden gasloos opgeleverd en krijgen een warmtepomp.

Zit er standaard een badkamer in de woningen?

Ja, in alle woningen zit een afgewerkte badkamer. Met de aannemer kan je meerwerkopties bespreken.

Zit er standaard een keuken in de woningen?

Nee, de keuken zit niet standaard inbegrepen bij de woning. Wij hebben Bruynzeel Keukens gevraagd voor de verschillende woningtypes een projectaanbieding te maken. Hierdoor is er voor elk woningtype een scherpe aanbieding die je in jouw financieringsaanvraag mee kan nemen.

 

Bestaat de mogelijkheid om de woningen op een andere locatie te bekijken waar ze reeds gerealiseerd zijn?

Binnen dit plan werken wij niet met een standaard collectiewoningen van BAM Wonen. Een aantal van de woningen is hier wel op geïnspireerd, maar deze zijn door de architect aangepast aan de specifieke en karakteristieke uitstraling van Nieuw Meerzicht en haar omgeving. Daarnaast ontwikkelen we woningen die niet op de BAM-collectie zijn geïnspireerd. Een voorbeeld daarvan zijn de Beneden-Boven-woningen voor senioren en starters, maar ook de dijkwoningen en kadewoningen, zo zullen de woningen een eigen signatuur krijgen die past binnen de omgeving.

Hebben de beneden / boven woningen een berging?

Ja, alle woningen krijgen een buitenberging. Deze zijn nu nog niet ingetekend op de kavelkaart.

Vragen over de verkoop

Wanneer gaat het project in verkoop?

Het project Nieuw Meerzicht zal naar verwachting eind van de zomer in verkoop gaan.

Wat kunnen wij verwachten van de verkoopmanifestatie?

Tijdens de verkoopmanifestatie, waarvan de datum nog bepaald zal worden, zijn de ontwikkelaar Timpaan, samen met BAM Wonen en de makelaar aanwezig. Tijdens de verkoopmanifestatie ontvang je informatie over het plan en kan je de brochure en prijslijst ophalen. Tijdens de manifestatie kan je vooral al jouw vragen stellen.

Als je in aanmerking wilt komen voor een woning dan is het belangrijk dat je vooraf op de website je aanmeldt als belangstellende. Je hebt dan een persoonlijk account en met dit persoonlijke account kan je vanaf de start verkoop je inschrijven voor één of meerdere woningen in het project.

Je kan je nu al wel aanmelden als belangstellende voor het project zodat je op de hoogte wordt gehouden van het laatste nieuws.

Komen er ook huurwoningen in het project?

Vooralsnog komen er geen huurwoningen in het project.

Wanneer worden de prijzen bekendgemaakt?

De prijzen worden bij start verkoop bekendgemaakt. Vooraf zullen wij prijsindicaties communiceren.

 

Hoe schrijf ik mij in?

Als je in aanmerking wilt komen voor een woning dan is het belangrijk dat je vooraf op de website je aanmeldt als belangstellende. Je hebt dan een persoonlijk account en met dit persoonlijke account kan je vanaf de start verkoop je inschrijven voor één of meerdere woningen in het project.